Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

HAVUZLUPARK’TA Kİ TALANA ‘DUR’ DEYİN

Yetki kargaşası nedeniyle kentin güzide bir dinlenme merkezinin metruk hale dönüştüğüne dikkat çeken Aydın, kapıları bile kitlenmeden terkedilen parkın, viraneden ibaret hale geldiğini üzülerek gözlemlediğini söyledi. Havuzlupark’ın içler acısı halini TBMM gündemine de getiren Aydın şunları söyledi:

BURSA’YA GERİ KAZANDIRILMASI GEREKİYOR”

“Üzülerek gördük ki Bursa’nın en önemli değerlerinden olan Havuzlupark bugün talan alanı haline gelmiş. Havuzun içerisinde otlar çıkmış, milyonlarca liralık tesiste her yer talan edilmiş. Burası eskiden cennet gibi bir yerken şimdi çöplüğe, uyuşturucu ve alkol bağımlılarının merkezi haline dönüşmüş. Burada yetki kimdeyse 2 tane güvenlik bile koyamamış. Maalesef yetkili kurumlar burayı korumadığı gibi yok oluşuna da seyirci kalıyor. Bu rezalete ‘dur’ demek zorundayız. Sorumlu ya da sorumlular kim ise elbette bunu Bursa sakinlerine anlatmak durumunda. İlgili kurumları sorumluluğa çağırıyor, Havuzlupark’taki bu talana dur demelerini ve tesisleri bir an önce Bursa’ya geri kazandırmaları gerekiyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.