Öne Çıkanlar RUMELİSİAD İhsaniye corona Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

HAYAL ETTİLER BAŞARDILAR

Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri ve İngilizce öğretmenleri Deniz Şengül tarafından İtalya ile ortak yürütülen ve bir eTwinning projesi olarak hayata geçirilen Film Studio Island(FSI) Projesi ile yenilikçi öğretim, yöntem ve tekniklerinin Avrupa’daki öğretmenlerle paylaşımı sağlanarak öğrencilerin bilişim teknolojileri ve yabancı dili kullanma becerileri geliştiriliyor.

 

Film Studio Island(FSI) Projesi geçtiğimiz aylarda Ulusal ve Avrupa Kalite etiketlerinin yanı sıra İstanbul Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Dijital Eğitim Asistanı Yarışmasında Entegrasyon Dalında üçüncülük elde etti. Öğrencilerin hayal güçlerini kullanarak gerçekleştirdikleri proje ayrıca UDS tarafından ayın projesi seçildi.

 

Mudanya’da Ahmet Rüştü Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, “Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarla çalışan öğrenci ve öğretmenlerimizin, Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğu platformu olan eTwinning ile bu topluluğun bir parçası olmaları bizim için oldukça önemli. 28 dilde kullanıma sunulmuş olan eTwinning ile öğrenci ve öğretmenlerimiz ülkelerinden haberler, mesleki gelişim fırsatları, tanımayla ilgili bilgiler ve ayrıca başarılı projelerden örnekler sunabiliyorlar.” dedi.

Dülger, elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22