Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

HAZZIN HEDİYESİ İKİ PORSCHE CAYMAN MAGNUM EDITION ÇEKİLİŞ SONUÇLARI BELLİ OLDU

Magnum’un heyecanla süren Porsche kampanyası, muhteşem bir finalle son buldu. İki Porsche Cayman Magnum Edition için herkesin katılımına açık olacak şekilde Noter huzurunda çekiliş düzenlendi.

“Magnum hazzı ustalıkla hazırlanır, hediyesi de öyle olmalı” diyerek yola çıkan Magnum’un, çikolata rengi koltuklar ve eşsiz sedefli vanilya rengi ile tasarlanan Porsche Magnum Edition için düzenlenen çekiliş sonucunda; Uşak’tan yarışmaya katılan Adnan Tülücü ve Van’dan yarışmaya katılan Nazım Korkmaz asil talihliler oldu. Yedek talihliler ise; Güney Aslanbaş (Adana) ve Ersan İlter (İstanbul) olarak ilan edildi. İkramiye kazanan asil talihlilerin ikramiyelerini almak için 28.10.2018 tarihine kadar; yedek talihlilerin ise 12.11.2018 tarihine kadar ilgili belgeler ve ikramiye kazandıkları şifreli ürün çubukları ile başvuruda bulunmaları bekleniyor.

Magnum 14 yıldır haz tutkunlarını sürpriz hediyeler ile ödüllendiriyor

Şimdiye dek, Magnum’un promosyon kampanyalarında 13 kişi lüks otomobil, bir kişi Beneteau Yelkenli Tekne, beş kişi ise lüks daire sahibi oldu. Bunun yanı sıra, pek çok kişi dünyanın birçok noktasına seyahat etme fırsatı yakaladı. 2004 yılından bu yana her yıl farklı bir sürpriz hediye kampanyası ile ilgileri üzerine toplayan Magnum, şimdiye dek Aston Martin, Lamborghini, Porsche Boxster, Porsche Cayman, Maserati gibi 13 lüks marka otomobili İstanbul, Bursa, Mersin, Kırklareli, Nevşehir, Ordu, Konya, Niğde gibi şehirlerde yaşayan Magnum severlere hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21