Öne Çıkanlar corona İhsaniye BTSO Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Hdplilere Pkk/kck Baskını: 20 Gözaltı
Bursa’da PKK/KCK terör örgütlerine yapılan operasyon kapsamında aralarında HDP’li yönetici, avukat ve ilçe başkanlarının bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabaha karşı 06.30 sıralarında şehir merkezi ile Gürsu, Gemlik, Yenişehir, İnegöl, Mudanya ve Karacabey ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. PKK/KCK terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyon kapsamında aralarında HDP il yöneticisi, avukat ile ilçe teşkilatlarının başkan ve yöneticilerinin bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Şahısların kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda ele geçirilen dijital veri toplama aygıtları, örgütsel malzeme ile hakkında toplatma kararı bulunan gazetelere el konuldu. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21