banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

HEM ÜRETİCİ HEM TÜKETİCİ KAZANACAK

Nilüfer Belediyesi, ilgili odalarla yaklaşık 3 bin pazarcıya kapsayan protokolü imzaladı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen imza töreninde protokolü, Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Yardımcısı Ergin Birdal, Bursa Yaymacılar ve Benzerleri Odası Başkanı Fahrettin Tüccaroğlu imzaladı. Yaklaşık 3 bin pazarcı esnafını ilgilendiren protokol, ilçe sınırları içinde haftanın belirli günlerinde kurulan bütün pazar yerlerinin düzenli ve modern bir yapıya kavuşturulması, pazarın sona ermesinin ardından yapılması gereken temizlik faaliyetlerinde karşılaşılan güçlüklerin ortadan kaldırılması, düzenin esnaf ve belediye iş birliği ile sağlanması konularını içeriyor.

Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Oda temsilcilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin amacı, hem esnafımıza destek vermek, onların güçlü bir meslek örgüt yapısına sahip olmalarını sağlamak hem de esnaf ve vatandaşlarımızın sağlıklı, çağdaş ortamlarda alışveriş yapacakları pazar yerlerini oluşturmak. Böylece hem esnafımız hem tüketiciler kazanacak” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21