banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Hürspor ilk toplantısını yaptı

YAKLAŞTIĞIMIZ HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Maç dönemine kadar hazırlıkları en iyi şekilde sürdürmek istediklerini belirten Hürspor Teknik patron Mehmet Tan, Her bölgenin alternatiflerini düşünerek güzel transferler yaptık. Ben ve teknik ekibim başarı için elimizden geleni yapacağız. Geçen sene çok yaklaştığımız hedefe son haftada kaçırdık ama inşallah bu sene hedefimize ulaşacağız iyi bir takım oluşturduk. Oluşturduğumuz takım Hürspor’umuzu gelecek yıllarda da temsil edebilecektir. Bu oluşum için büyük gayret sarf eden Başkanımız Gökhan Metin ve yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

GÜÇLÜ YÖNETİM, GÜÇLÜ TAKIM

Orhangazi Hürspor Kulübü Başkanı Gökha Metin, ise bu yıl 50. yılını geride bırakan kulübün her zamankinden daha fazla şampiyonluğu istediğini dile getirerek; “Bizlerin Hürspor olarak geçtiğimiz yıl yarım bıraktığımız ve bu sene Yolun Sonu Şampiyonluk dediğimiz bir hikayemiz var. Bu tamamlanacaktır. Bu hedefe ulaşabilmek için başarılı isim olan ve bizlere büyük katkıları olan değerli hocam teknik direktörümüz Mehmet Tan ve ekibi ile güzle bir kadro oluşturduk. Bunları gerçekleştirmek adına iyi bir yönetim ile yola çıktık. Güçlü yönetim ve güçlü bir takımla başarı gelecektir” dedi.

HÜRRİYET MAHALLESİ TEK YÜREK

Orhangazi Hürriyet Mahallesinde 1970 yılında tütünün sarısı ve zeytinin yeşilinin sevdasından kurulan Hürspor’da bu yıl tüm mahalle sakinleri de şampiyonluğa inanarak kenetlenmiş durumda. Hürspor’un şampiyonluğu adına tek yürek olan Hürriyet Mahallesinde geçmişten alınan güçle bugün aynı başarının yeniden elde edileceğine inanılmış durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21