Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

Hürspor yıldız ismi kadrosuna kattı

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Hürspor geçtiğimiz dönemde Gemlik Vefapor formasını giyen ve takımı şampiyon yapan Sezer Serdar ile imzaları attı. Kulüp Başkanı İlhami Akdağ, Teknik Direktör Mehmet Tan ve Yöneticilerin hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Sezer Serdar, doğup büyüdüğü Orhangazi’nin en köklü ve güçlü camiasına sahip Hürspor’da forma giymekten mutlu olduğunu belirterek başarılı Hoca Mehmet Tan ve iyi bir kadro ile Hürspor’u hak ettiği yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Sezer SERDAR Kimdir? (1993)

Kariyerine 2004 yılında Orhangazi Gençlerbirliği kulübünde start veren Sezer, 2010 yılına kadar ilçenin çeşitli takımlarında başarı ile forma giymiş ve 2011 yılında Orhangazi Belediye Spor ile Profesyonelliğe ilk adımını atmıştır. 2013 yılında Karacabey Birlik Spor’da kariyerine devam eden Sezer, 2014 yılında Gemlikspor ile amatör kümeye dönüş yapmış ve o sene BAL Ligine çıkma başarısı göstermiştir. Daha sonra sırası ile Halide Edip Adıvar Spor ve Kerametspor formaları giyen Sezer Serdar, Gedelek gücü ve son olarak Vefaspor takımında forma giymiş ve şampiyonluk sevinci yaşamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.