banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

İLÇEMİZE KÜTÜPHANE VE GENÇLİK MERKEZİ HAYIRLI OLSUN

Selçuk Mahallesi Kılıçaslan caddesi üzerinde bulunan eski polis lojmanlarının bulunduğu alanda evlerinin yıkımın ardından kazı çalışmaları gerçekleştirildi. Bölgede yapılan kazı çalışmaların ardından Bursa Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanan projeye start verildi. Gençlerin yaşam kalitesini arttırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek, ufuklarını genişletmek, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak amacıyla kurulacak Gençlik Merkezi ve Kütüphane gençlerin buluşma noktası olacak.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı açıklama da “İlçemiz eski polis lojmanları alanını Belediyemiz bünyesine kazandırdıktan sonra bu alanı hemşehrilerimizin ve özellikle gençlerimizin hizmetine sunmak istedik. Bu sebeple başlattığımız çalışma ile “Kütüphane ve Gençlik Merkezi” projemiz Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulunda onaylandı. İçerisinde kütüphane, kitap kafe ve çok amaçlı salonu bulunan proje ilçemizin tarihi dokusuna uygun olarak inşa edilecek. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21