Öne Çıkanlar Ali Hamilelik BAE OSMANGAZİ ihracat
banner13

İMAR KURALLARINA UYMAYANA AF YOK

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılar ve imar kurallarına aykırı yapılarla mücadele konusunda gösterdiği kararlı duruştan taviz vermiyor. Daha sağlıklı, estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili incele eleyip sık dokuyor. Denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili yıkım çalışmalarını da sürdürüyor.

UYGUNSUZ TARABALAR KALDIRILDI
Bu kapsamda Mahmudiye Mahallesinde 18 uygulaması kapsamında yolda kalan şahsa ait tarabalar, belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İlçemiz Mahmudiye Mahallesinde, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan 18 uygulaması kapsamında yolda kalan tarabaların kaldırılması hususunda yapı sahibine süre verilmiş olup, verilen süre içerisinde yapı sahibi tarafından kaldırılmadığı tespit edilmiş ve Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince yolda kalan tarabalar kaldırılmıştır.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.