Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

İMAR YASASINA TAKILANLAR DERNEĞİ AHMET DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Ankara'da  Gelecek Partisi Genel Merkezinde Genel Başkanı Sn. Ahmet Davutoğlu'nu makamında ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını aktardılar.
İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindekiler heyeti dinleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bu konunun çözülmesi için grup toplantısında ve TBMM konunun gündeme gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.
Ayrıca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İmar Yasasına Takılanlar Derneğine destek vererek sosyal medya hesabından 

"Büyük rant baronlarının çıkarlarını korumak için imar affı çıkaranların kendi küçük köy arazilerinde inşa ettikleri mütevazi yapılar dolayısıyla ağır para ve hapis cezasına maruz bıraktıkları kardeşlerimizle buluştuk. İmar Yasasına Takılanlar Derneği yönetici ve temsilcileriyle Genel Merkezimizde yaptığımız toplantıda, sorunu ve çözümü konuştuk."  görüşlerini açıklayarak mağdur olan milyonlarca kişiye destek verdi.
Ankara'da olan İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı İbrâhim Hacıoğlu yarında ziyaretlerine devam ederek diğer siyasi partilerin imar komisyonunda görev yapan Milletvekilleri ile görüşerek sıkıntılarını ve sorunlarını anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim Hacıoğlu 7 ay önce

İmar Yasasına Takılanlar Derneği
@iytdernegi
olarak toplumsal sorun haline dönüsen ve Cumhuriyetimizin 100.Yılında yüce #TBMM den yaşanılan mağduriyetlerin giderilmesi adına ziyaretlerini sürdürüyor, görüş ve önerilerini yetkili ve etkili kişilere iletiyor. Kendi yerinde Yıllarca planlar yapılmamıs ve ruhsat alamamış, tadilat ruhsatları verilmemiş 10 Milyon bağımsız birim için yeni bir yasal düzenleme elzem hale gelmiştir.
Cumhuriyetimizin 2.yüzyılına daha mutlu, daha güvenli ve geleceğe umutla bakan bir toplum için sesimizi duyun.

Avatar
Birsen 7 ay önce

Barınmak anayasal hakkımız ve bizler evlerimizde huzur içinde yaşamak istiyoruz #İYT

Avatar
Ertugcc 7 ay önce

Günümüzün Yüzbinlerce Yapı Kayıt belgesi mağdurları 2018-2019 yılında reklam ve yönlendirmelerle yaptığı Başvurular yerinde ve uydudan kontrol yapılmadan (Beyan ve Fotoğraflarla) onaylandı. 2 yıl sonra uydu görüntüsü ile iptaller oldu.Mahkeme ,yıkım,cezalarla karşı karşıya kalan yüzbinlerce aile çözüm bekliyor.

Avatar
Süleyman Yıldırım 7 ay önce

Çok teşekkür ederiz

Avatar
Birsen 7 ay önce

#İmar yasasına takılanlar çözüm bekliyor

Avatar
Nagihan 7 ay önce

Köyümüzde TAPULU mülkümüzde barınmak için dişimizden tırnağımızdan arttırarak borç harç yaptığımız yuvalarımız yıkılmasın Denetlensin incelensin kayıt altına alınsın istiyoruz ???? Devlet yıkmaz yaşatır