Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

İMAR YASASINA TAKILANLAR DERNEĞİ BURSA'DA BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ İLE GÖRÜŞTÜ

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin açılışını yaptığı programda görüşme fırsatı bulan İmar Yasasına Takılanlar Derneği Genel Başkanı (İYT) İbrahim Hacıoğlu ve üyeleriyle birlikte Soğanlı Kentsel Dönüşüm Alanın'da T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sıkıntılarını ve yaşadıkları sorunlarını anlattı. Sonrasında ise Bakan Mehmet Özhaseki konuşmasında kendisinin konuyu çok iyi bildiğini, biraz da vatandaşın penceresinden bakmasını ricada bulundular.

Bu görüşme sonrasında İmar Yasasına Takılanlar Derneği (İYT) Genel Başkanı İbrahim Hacıoğlu açıklamasında 31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesinde Yapı Kayıt Mağduriyetinin giderilmesini beklediklerini ve umduklarını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.