Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

İMO BURSA ŞUBE'DEN HAİN SALDIRIYA KINAMA

Batman’ın Hasankeyf İlçesi’nde teröristlerin yola döşediği bombayı infilak ettirmesi sonucu 1’i astsubay, 6’sı uzman çavuş, 7 askerin şehit olduğu, 2 askerinde ağır yaralı olarak kurtulduğu hain saldırı ile ilgili İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak’ın basın açıklaması şöyle;

Şehitlerimizin ateşi yüreğimize düştü. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde bizi bölmek ve güçsüz düşürmek için karanlık güçler yine ön plana çıktı. Bugün Batman'ın Hasankeyf İlçesi’nde PKK'lı teröristlerin hain tuzağı sonucu şehit olan yedi askerimiz hepimizin yolunu gözleği oğluydu. Tarifsiz bu acıyı ülkemize yaşatanlara asla sevinme fırsatı vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz.

Eli kanlı terör örgütü PKK’nın bizden koparttığı 7 şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, ağır yaralı olarak tedavi gören iki askerimize acil şifalar, aziz milletimize de başsağlığı diliyoruz. Bu hain tuzağı kuran eli kanlı teröristlerin bir an önce yakalanarak cezalandırılmasını istiyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.