Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

İnci'den Anneler Günü Kampanyası













Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı'nda bulunan İnci Deri, Anneler Günü için hazırladığı sürprizle anneleri mutlu edecek.

İnci Deri, uyguladığı%50 indirime ek Anneler Günü’ne özel 250 TL ve üzeri alışverişlerde ekstra %30 indirim ile annelerin şıklığını tamamlıyor.

Biri Mutlaka Annenize Göre

Kreatif direktörlüğünü Gamze Saraçoğlu’nun üstlendiği ve 7 gruptan oluşan İnci 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, farklı tarzlara sahip anneler için çeşitli hediye alternatifleri sunuyor.

Şıklık ve estetikten ödün vermeyen tarz sahibi anneler için Celebration ve Up&High, seyahatlere düşkün olan anneler için Travelve Boyhood, rahat ve özgün dokunuşları ile klasik şıklığı yakalamak isteyen anneler için Basic, modern ve sade çizgilere sahip tasarımları seven anneler için ise Daydream koleksiyonlarını sunan İnci, Anneler Günü’ne özel kampanyası ile 20 Mayıs’a kadar sizleri mağaza

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.