Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

İnegöl AVM'de Sonbahar Çok Renkli Geçecek

Geniş yerli ve yabancı marka karması ile her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş imkanı sunan İnegöl AVM, Ekim ayında yine ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, 16 Ekim Cuma günü başlayacak kampanyası ile Sonbahar dönemine özel hediyeler verecek. Kampanya kapsamında İnegöl AVM; 200 TL’lik alışveriş yapan misafirlerine termos, polar, şal, fincan takımı, şemsiye veya kozmetik ürünlerinden birini hediye edecek.

Çocukların hayalleri sergilenecek…

Bölgenin sosyal ve sanat yaşamına önemli katma değer sağlayan İnegöl AVM, Ekim ayında anlamlı bir sergiye de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu sergi kapsamında çocuklar evlerinde yaptıkları resimlerini, AVM’ye gelerek teslim edecekler. Gelen resimlerden oluşacak sergi 29 Ekim’den itibaren bir hafta boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Resmini getiren her minik yeteneğe 12’li boya kalemi seti hediye edilecek.

Anahtar Kelimeler:
İNEGÖLAvmSonbaharRenkli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.