Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

İNEGÖL AVM MARKA KARMASINA LCW MODEST’İ EKLEDİ

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Mart ayında ziyaretçilerini bünyesine yeni kattığı LCW Modest mağazası ile karşılıyor. 

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM’de açılan LCW Modest 400 m2 mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Kadın giyime hitap eden ve içerisindeki geniş bir alanı iç giyime ayıran mağazaya alışverişe gelen ziyaretçiler; tunik, elbise, ev kıyafetleri gibi birçok ihtiyacını bulabilecek. LCW Modest aynı zamanda Türkiye’nin en büyük m2’deki Modest mağazası olma özelliğini taşıyor

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM; yeme-içme, giyim, ev tekstil ürünleri, parfümeri, kuyum ve aksesuar alanlarında hizmet veren yeni markalarla hizmet yelpazesini daha da genişletti. Yeni mağazalarla marka yapısını güçlendiren AVM’nin, ev sahipliği yaptığı markalardan bazıları da yenilenen yüzleriyle misafirlerini ağırlıyor. Ayrıca Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin ürünlerinin satıldığı Mi Store mağazası da çok yakında İnegöl AVM’de yerini açmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21