Öne Çıkanlar Bursagaz sungurlu Kıyak Engelsiz Sanat
banner13

İnegöl AVM’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyetin 95’inci yılını 29 Ekim’de düzenlenecek özel bando gösterisi ve cumhuriyet dönemini anlatan canlı heykel sergisi ile kutlayacak İnegöl AVM ay boyunca pek çok organizasyona da ev sahipliği yapacak.

Psikolog, yazar ve televizyon programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen çok özel bir söyleşi ile bu ay İnegöl AVM’de ebeveynlerle buluşacak. Dökmen, çocuk davranışları ile ilgili söyleşisinde dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayacak.

Bu ay kurulacak ahşap oyuncak dükkânı ise minik ziyaretçileri mutlu edecek. Etkinliğin özel dekoru ile adeta farklı bir dünyaya seyahat edecek çocuklar, aileleri eşliğinde kendi ahşap oyuncaklarını tasarlayıp, boyayacak. Her gün dört seans yapılacak etkinliklere katılan çocuklar sertifika sahibi olacak. Bez çanta boyama ve kalemlik atölyesi de bu ay İnegöl AVM’de konuklara hoş vakit geçirtecek. İnegöl AVM’den ekim ayı içinde alışveriş yapanlar ise şemsiye hediyesine sahip olacak.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (FİBA CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye , Fiba Commercial Properties hakkında detaylara ise  adresinden ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.