Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

İnegöl'de 3 bölgede yıkım çalışmaları gerçekleştirildi

İnegöl Belediyesi, 3 ayrı noktada yıkım çalışması gerçekleştirdi. Biri kaçak yapı ve biri de tehlike arz eden metruk yapı olmak üzere bir de eski kamu binasının yıkımı yapıldı.

KAÇAK YAPIYA GEÇİT YOK

İnegöl Belediyesi, kaçak yapıyla mücadelede taviz vermiyor. Bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili incele eleyip sık dokuyan ve denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili özellikle son dönemde çok sayıda yıkım gerçekleştirdi. Bu yıkımlara bir yenisi daha eklendi. Yenice Mahallesi Demircizade Sokakta bulunan bir matbaa ve kuaförün arka bahçesine kaçak olarak yaptıkları kapamalar, tespit edilmesinin ardından kaldırıldı.

TEHLİKE ARZ EDEN METRUK YAPI YIKILDI

Öte yandan ekipler, Hamidiye Mahallesi Yarış Sokak üzerinde bulunan ve hakkında mail-i inhidam kararı alınan metruk yapının da yıkımını yaptı. Encümen kararı alınan ve tehlike arz eden metruk yapı kontrollü şekilde yıkıldı.

ESKİ DİSPANSER BİNASI YIKILDI

İnegöl Belediyesi tarafından bir başka yıkım çalışması ise yeni belediye binası projesi içerisinde kalan eski dispanser binası oldu. Eski devlet hastanesi yanında bulunan İlçe Sağlık Müdürlüğüne ait dispanser binası, yapılan çalışmayla yıkıldı.

Anahtar Kelimeler:
BursaİNEGÖLYıkım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21