Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

İnegöl'de 44. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı

44'üncü Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, il protokolünün katılımıyla İnegöl ilçesindeki Hikmet Şahin Kültürparkı içerisindeki fuar alanında açıldı. Açılışa Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ'ın yanı sıra, pek çok davetli katıldı. Katılımcılar, HES kodu sorgulanarak içeri alındı.

VALİ CANBOLAT: DIŞ TİCARET HACMİ İLE İNEGÖL ÖRNEK BİR KONUMDA

İnegöl'ün, her yıl dış ticaret fazlası vererek, diğer şehirler için model olduğuna işaret eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, 1,5 milyar dolarlık dış ticaret hacmi ile ilçenin örnek bir konumda olduğunu dile getirdi. Pandemi nedeniyle yaşanan olumsuzluklara karşın mobilyanın seyrinin güzel gittiğini belirten Canbolat, "İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ve İnegöl Belediyesi gayretleriyle düzenlenen MODEF fuarları bereketi ile ülkemize gerekli katkıyı sunmaktadır. Binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyle hatırı sayılır iş birliklerine vesile oluyor. Alanın da satanın da memnun ayrıldığı fuarımızın sektörün tüm temsilcilerine hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum. Pandemi sürecinde ülkemizin iyi bir sınav veriyor olmasıyla bu yılki fuara katılım noktasında sıkıntı olmadığını görüyoruz. Bu başarıda imzası olan ve bu yıl fuarımıza stant açan tüm firmalarımıza başarılar diliyorum. Fuarımızı ziyaret eden yerli ve yabancı tüm vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini rica ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaİNEGÖLMobilya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.