Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

İnegöl'de parke taşı çalışması

Merkezde ve kırsalda hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl BelediyesiHacıkara Mahallesinde muhtarlığın gösterdiği alanlarda parke taşı uygulaması gerçekleştiriyor. 2 sokakta toplamda 1000 m2 parke taşı uygulanacak Hacıkara Mahallesinde devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleri yerinde inceledi.

İnceleme sonrası bir açıklama yapan Eşref Yiğit, "Bugün İnegöl'ümüzün şirin Mahallesi Hacıkara'dayız. Çok değerli ilçe yöneticilerimiz ve meclis üyelerimizle mahallemizde yapmış olduğumuz parke taş çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Bildiğiniz üzere 2014 yılından itibaren Büyükşehir yasasıyla beraber 91 köyümüz ve 4 beldemize İnegöl Belediyesi olarak hizmet etmeye başladık. Bu hizmetlerden de Hacıkara Mahallemiz ziyadesiyle faydalandı. Altyapısından elektrik hatlarının değişimine kadar birçok çalışmamız oldu. Bugün de yine eksik kalan birkaç sokağımızla alakalı parke taş çalışmamız devam ediyor. Biz de çalışmayı yerinde inceledik. Tabi burada veya başka mahallelerimizde işlerin tamamıyla bitmesi mümkün değil. Hayat devam ettiği sürece yeni ihtiyaçlar da ortaya çıkacak. Ancak en acil ve öncelikli yerlerle ilgili parke taş çalışmalarımız şuanda sürüyor. Burada yaklaşık 1000 m2 parke taş çalışması yaptık. Bu çalışmanın da maliyeti 35 bin TL. İnşallah bundan sonraki süreçlerle alakalı hem burada hem diğer mahallelerimizle ilgili eksikleri gidermek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaİNEGÖLParke Taşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.