banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

İnegöl'de sokaklar parke taşla kaplanıyor

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Çaylıca Mahallesinde altyapısı tamamlanmış olan 3 sokağı parke taşı ile kaplıyor. 2 bin m2 parke taşı uygulamasının yapıldığı bölgede çalışmalar hummalı şekilde sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Taban, inceleme sonrası bir açıklama da yaptı. Çaylıca Mahallesi'nin oluşumundan söz eden Taban, "Bugün Çaylıca Mahallemizdeyiz. Muhtarımız ve çalışma arkadaşlarımızla parke taşı kaplama çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Çaylıca bizim güzel mahallelerimizden biri. Burası Kafkas kökenli vatandaşlarımızın mukim olduğu, Osmanlı-Rus harbinde göçle beraber buraya gelen vatandaşlarımızın yaşadığı, doğa açısından da çok havası güzel olan ve tam bir yaşam alanı diyebileceğimiz bir noktadayız. Burada yaklaşık 50 hanemiz var" dedi.

3 AYRI SOKAKTA 2000 M2 PARKE TAŞI UYGULANIYOR

Köyün içerisindeki altyapı ve benzeri eksiklerin geçmişte tamamlanmış olmasıyla bugün de yol yapımıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade eden Taban, "Arkadaşlarımız yaklaşık 2000 m2 parke taş döşemeyle ilgili çalışmayı sürdürüyorlar. İnsanın olduğu yerde, hayatın olduğu yerde mutlaka eksikler oluyor. Biz de bu eksikleri gidermek için çalışıyoruz. Muhtarımızın da gösterdiği alanlarda çalışmaları arkadaşlarımız hızlıca tamamlıyorlar. 3 ayrı sokakta bu çalışmalar yapılıyor. Bittiğinde daha güzel bir yaşam alanı sunmuş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BursaİNEGÖLParke
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21