Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Kovid-19 denetimlerine katıldı

Denetimlere katılan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, yaptığı açıklamada, ilçede maske kullanımı konusundaki hassasiyetten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Görücü, kurallara ve tedbirlere uymanın önemine dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Sağlık Bakanımız da açıkladı, aşıların gelmesiyle güzel sonuçların olacağına inanıyoruz. İnegöl'ümüzde de hiçbir insanın ne hasta olmasını ne de aramızdan ayrılmasını istiyoruz. Hemşehrilerimizden tek istediğimiz; Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında alınan kararlara uyulması. Böyle olması halinde inanın vakalarımız düşer hatta belki de sıfırlarız. Bunun için en büyük görev hemşehrilerimize düşüyor. Diyorum ki maske, mesafe, hijyen ve kalabalıklardan uzak durma. Bu mücadelede görev alan sağlıkçılarımızı, emniyetimizi, jandarmamızı, zabıtamızı ve tüm kamu görevlilerini tebrik ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.