Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

İnegöl’de Cumhuriyet Coşkusu Fener Alayıyla Sokaklara Taştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Pazar akşamı İnegöl Kaymakamlığı ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde Fener Alayı gerçekleştirildi. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın elinde bayrağıyla katıldığı Fener Alayı, renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı.

18.45’te İnegöl Belediyesi önünden başlayan Fener Alayına protokol üyeleri de eşlik etti. Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı Fener Alayı, Atatürk Bulvarı üzerinden Atatürk Heykeline kadar devam etti.

Büyük coşkunun yaşandığı fener alayına, yolda geçen vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Heykel önünde son bulan Fener Alayının ardından burada İnegöl Belediyesi Halk Dansları ekibi gösterilerini sundu.

Gösteriler sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Kaymakam Şükrü Görücü; “Bugün büyük devlet adamı, eşsiz kahraman Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. Yılını kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet birlik demektir, kardeşlik demektir. Bu kardeşliği yaratan siz değerli hemşerilerimi tebrik diyorum, teşekkür ediyorum. Aziz Atatürk, seni bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Kurduğun Cumhuriyet 95 yıldır dimdik ayakta. Nice 95 yıllar gelip geçecek. Türkiye Cumhuriyet her zamankinden daha güçlü, daha güvenli, daha özgürlükçü bir anlayışla sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.

Etkinlik, konuşmanın ardından sona erdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21