Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Ramada Otel’de düzenlenen mesleki dayanışma kahvaltısında, pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl meslekte 65’nci, 60’nci, 55’nci, 50’nci, 40’ncı, ve 25’nci yıl onur belge ve plaketleri takdim edilemeyen üyelerle buluştu. İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Elif Kibar Topcu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cevat Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Babür Deliktaş, Alper Dağdelen, Yükseler Göktaş, Atakan Bekar, Cengiz Duman, Erdem Yardımcı, Tuğba Arı Alpağut ve Ozan Olgun’un hazır bulundu kahvaltıya belge ve plaketlerini almak için Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanları Necmettin Turan, Cevdet Yüce ve Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Poyraz’da katıldı.

Tören öncesi açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Mehmet Albayrak, 19 Aralık 1954 yılında kurulan İMO’nun her yıl geleneksel hale gelen gecede üyeleriyle buluştuğunu belirterek, pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen buluşmanın bu yıl yapılabildiğini kaydetti. Pandeminin tüm ülkede olduğu gibi Şube çalışmalarını da sekteye uğrattığını söyleyen Albayrak, “Zaman zaman evlerimize hapsolduğumuz, sosyal mesafe kavramıyla yaşamaya başladığımız bu süreçte elbette ki sizlerden uzak kaldık. Planlamış olduğumuz ve sosyal olarak bizleri kaynaştıran eğitim ve seminerlerimizi yapamaz, yan yana gelemez olduk. Üzülerek ifade ediyorum ki; dünya ile birlikte ülkemizi de derinden etkileyen Covid 19 salgını birçok vatandaşımızla birlikte sevdiğimiz meslektaşlarımızı da aramızdan aldı. Hayatını kaybeden bütün meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Bütün bu olumsuz tabloya rağmen İMO Bursa ailesi her geçen yıl büyüyor. Bugün yaklaşık 5500 üyesi ile kocaman bir aileyiz. Ekonomik şartların bütün zorluklarına, işsizliğin artmasına ve pandemi sebebiyle hayat şartlarının daha da zorlaşıyor olmasına rağmen gelecekle ilgili asla umutsuz değiliz ve yarınlar için umutlarımız artarak devam ediyor” dedi.

‘Şube olarak bu günlere sizlerin emekleri ve katkıları ile geldiğimizi hiçbir zaman unutmadık’ diyen Albayrak şunları söyledi: “Meslek çınarlarımız olan 65, 60, 55, 50, 40. ve 25. yılını dolduran meslektaşlarımıza plaket ve belgelerini takdim edeceğimiz bu törende, şubemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen, destek veren geçmiş dönem şube başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve katkı koyan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Odamızın 66’ncı meslek yılına özel olarak gerçekleştiriyor olduğumuz bu buluşmada sizleri şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına bir kez daha kutlar, katılımınız için teşekkür eder; zamanında ve yüz yüze yapabileceğimiz dayanışma gecemizde veya gecelerimizde buluşabilmek dileğiyle.”

Konuşmanın ardından meslekte 65, 60, 55, 50, 40 ve 25 yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket ve belgeleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21