Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Milletvekili Kılıç'ı ağırladı

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu üyesi AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet KılıçİMO Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak,  Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Elif Kibar Topcu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cevat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Babür Deliktaş, Kılıç'ı ağırladı.  Ziyarette olası depremlerin yaratacağı hasarlara karşı alınacak önlemler ve Deprem Araştırma Komisyonu'nun çalışmaları ele alındı.

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, İMO Bursa Şube olarak bilgi ve tecrübelerini aktarmaya hazır olduklarını dile getirerek, deprem hasarlarını en aza indirmek için mevcut yapıların envanterinin ivedilikle çıkartılması ve 2000 öncesinde yapılmış olan binalardan ekonomik ömrünü tamamlamamış olanların "deprem güvenliklerinin sağlanması" kaydıyla kullanılmaya devam edilmesi gerektiğini ifade etti. Deprem Master Planı'nın da hazırlanması gerektiğini söyleyen Albayrak, "TBMM' de kurulmuş olan bu komisyon yasal eksiklikleri gidermek adına önemli bir şans.  Bu yanıyla komisyondan beklentilerimiz de yüksek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.