Öne Çıkanlar RUMELİSİAD İhsaniye corona Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

İşadamı dernekleri İbrahim Burkay'a destek ziyaretlerini sürdürüyor
Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD) Genel Başkanı Ahmet Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti.

BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı makamında ziyaret etti.

Bursa'nın, ülke ekonomisinin lokomotif şehirlerinden birisi olduğunu belirten BATISİAD Genel Başkanı Er, “Bizler Batı Trakya kökenli sanayiciler olarak, ‘Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ mottosuyla yürütülen çalışmalar ışığında önemli mesafelerin kat edildiğine şahitlik ediyor ve elimizden geldiğince bu çalışmalara katkı sunmayı arzu ediyoruz. Henüz yeni bir dernek olmamıza rağmen üye sayısı bakımından azımsanmayacak bir seviyeye ulaştık diyebiliriz. Ekonomik gelişmeye sağladığınız katkıdan ötürü sizlere bir kez daha teşekkür ediyorken, Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu olan BTSO, inşallah gelecekteki faaliyetleriyle de önemli katkılar sağlamaya devam edecektir” diye konuştu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 4 yıla aşkın bir sürede Bursa için 40’a yakın makro projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Bursa iş dünyasının ihracatını, rekabetçiliğini ve katma değerli üretim vizyonunu güçlendiren projelere imza attıklarını kaydeden Burkay, ‘Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ inancıyla Bursa’nın sanayi ve ticaretteki dönüşümüne liderlik ettiklerini dile getirdi. Türkiye ekonomisinin lokomotifi Bursa’yı, ‘Ortak Akıl’ vizyonuyla birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe taşıyacak adımlar attıklarını dile getiren Burkay, “Bursa, bu başarılara ortak aklın gücüyle ulaştı. Kentimiz yeni hedeflerine de bu örnek birliktelik sayesinde ulaşacaktır. Batı Trakya kökenli yönetici, sanayici ve işadamlarımızın kurduğu BATISİAD’a çalışmalarında başarılar diliyorum. Bursa için hayata geçirdiğimiz projelerimize verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum. Ülkemiz gelecek hedeflerine Bursa gibi şehirlerin yüksek performansı ile ulaşacaktır. Zaferin cephanesi üretimdir anlayışıyla kentimiz ve ülkemiz için üretmeye, istihdam kazandırmaya ve yeni markalar oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, günün anısına BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a çini vazo armağan etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22