Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

İSMAİL TAŞTAN'A ŞOK CEZA

Bursa Medyasının güçlü ve korkusuz kalemi Gazeteci Necmi İnce ile hakkında kesinleşmiş hiç bir kararı olmadığı ve sicilininde temiz olmasına rağmen belli güruhlar tarafından algı yapılarak itibar suiskastına uğratılmaya çalışıldı.

Bu kapsamda İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Gazeteci aynı zamanda Hukuk Fakültesi Öğrencisi olan Necmi İnce yaşadığı kumpas olaylarından sonra kendisine yapılan haksızlıklara karşı hukuk mücadelesini devam ettirerek haklı olan davaslarını kazanmaya devam ediyor.

Gazeteci Necmi İnce 2018 yılından bu zamana kadar sistamatik olarak kendisine  kumpas ve algı yönetimile mücadele eden  çıkmış olduğu bu yolda ne kadar haklı oldduğunu mahkemelerde tescillemiş olu.

Ayrıca Gazeteci Necmi İnce bu zamana kadar hakkına kesinleşen yargı kararı olmaddığını ve hernagibir sicili olmaığını aktardı.

Gazeteci Necmi İnce'nin Bursa'da yazdığı yazılardan dolayı bazı siyasetcilerin rahatsız olması nedeniyle Medyadaki güçlerini kullanarak itibar suikastı yapanlardan birisi olan İsmail Taştan hakkında TCK 125. maddesigereğince açılan hakaret davasını Bursa 8. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 87 gün hapis cezası ve 1740 tl para cezası verilerek suçlu olduğu onandı.

Kanuna göre alınan bu Hükmün Geri Açıklanması kararı ile 5 yıl içersinde suç işlenmesi halinde cezasını infazı anlamına geliyor.

Gazeteci Necmi İnce yaptığı açıklamada "Hukukun üstünlüğüne inanan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak tarafsız mahkelerin verdiği karardan dolayı memnun olduğunu, adaletin er geç tecelli ettiğini söyledi. İnce, kazandığı bu ceza davasınan dolayı Manevi tazminat davasıda açtığını en kısa zamanda bu davanın da olumlu sonuçlanacağına inandığını bildirdi.

Necmi İnce açıklamasında önümüzdeki günlerde sahsına yönelik yapılan kumpas ve algı yönetimi haberleri nedeniyle başka gazetecilere yönelik kazandığı davalarıda kamuoyuna deklare edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.