Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

İSTİKLÂL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 101. YILDÖNÜMÜ

BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi’nin hazırladığı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan programda Okul Müdürü Mehmet İnan’ın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Bursa Valisi Yakup Canbolat verdi.

İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasında; Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’nden Bahu Ana birinci, Mudanya Emine Örnek Koleji’nden Arda Yılmaz ikinci, Osmangazi Bursa Anadolu Lisesi’nden Emir Bahadır Özcü ise üçüncü oldu.

Kompozisyon yarışmasında ise Osmangazi Sakarya Ortaokulu’ndan Melek Ulusoy birinci, Nilüfer Yaylacık Ortaokulu’ndan Tuğçe Çolak ikinci, Orhangazi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Ecrin Akyürek ile Kestel Vani Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Ahmet Said Sizer ise üçüncü oldu.

Program, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan “Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet” isimli gösteri ile sona erdi. BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen gösteri izleyicilerin beğenisini kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.