Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

İYİLİK, BİNLERCE YILLIK GEÇMİŞİMİZDE VAR

Bursa Teknik Üniversitesi bünyesinde Türk Kızılaya destek vermek amacıyla faaliyet yürüten öğrenci ve öğretim üyeleri sayesinde iyilik hareketlerinin büyüdüğünü vurgulayan Başkan Gürkan, Rektör Prof. Dr. Arif Karademir, öğretim üyeleri ve öğrencilerine teşekkür etti.

İYİLİĞE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR…
Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ise sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Akademik kadrosu ve öğrencileri ile Türk Kızılaya destek olmak için her türlü işbirliğine açık olduklarını belirten Prof. Dr. Arif Karademir, “Türk Kızılayımız, medeniyet anlayışımızı dünyaya tanıtan, taşıyan en köklü kuruluşlarımızdan bir tanesi. Paylaşmak, destek olmak ve yüzleri güldürmek bizim inancımız ve kökü binlerce yıl öncesine dayanan medeniyet anlayışımızda var. Bu medeniyet anlayışımızın en güçlü temsilcilerinden biri de hiç kuşkusuz Türk Kızılay. Bu iyilik hareketine destek veren, yaşatan ve bu sayede merhamet anlayışımızla dünyada yüzleri güldüren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.