Öne Çıkanlar İNCELEME Top ak Yankı gökmen
banner13

İzmir'de görevli UMKE ekibi Bursa'ya döndü

Bursa UMKE ekibini İzmir dönüşü karşılayan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, afet bölgesinde gösterdikleri üstün gayret ve çabalarından dolayı tüm ekibe teşekkür etti. Bursa UMKE'nin deprem bölgesinde 18 personel ile görev yaptığı bilgisini veren Dr. Yavuzyılmaz, "Olaydan bir saat sonra ilk ekibimiz yoldaydı. 4 saat sonra ise tüm ekiplerimiz yola çıktı. Bu reaksiyonu yönetmek de çok önemli" dedi.

Kritik Roller Üstlendiler

Barış Apartmanı, Doğanlar Apartmanı, Emrah Apartmanı, Güven apartmanı ve Rıza Bey Apartmanı enkaz çalışmalarında sağlık tedbirinde görevlendirilen Bursa UMKE Ekibi, depremden 65 ve 91 saat sonra çıkarılan Elif Perinçek ile Ayda Gezgin'e de ilk müdahaleyi yapan ekipler için de yer aldı. Bunun yanında alternatif hasta bakım alanlarına çadır hastane kurularak, depremzedelere sağlık hizmeti sunumunda bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
BursaIzmirUmke
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.