banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

İznik Belediye Başkanı Usta, yapımına başlanan halı sahada incelemede bulundu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunun yanına yüzeyi sentetik çim yapılacak olan ve 30x50 metre ebadındaki halı sahayı çevreleyecek olan hatıl duvarları dökülerek dolgu işlemine başlandı. Halı Saha çalışmaların yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağı belirtildi. AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun ve İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yapımına başlanan halı sahada incelemelerde bulundu.

"AMACIMIZ HALKIMIZA SAĞLIKLI KOŞULLARDA SPOR YAPTIRMAK"

Usta burada yaptığı açıklamada, "Çocukların, gençlerin ve ailelerin spor yapabilmeleri için belediye olarak gayret içerisindeyiz. Amacımız insanımıza sağlıklı koşullarda spor yaptırmak. Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı spordur. Çocuklarımızdan  yetişkinlerimize  ilçede spor alanları oluşturmak ve halkımızın spor yaparak sağlıklı yaşamlarına katkı sunmak için projeler üretiyoruz. Onlardan birisi de bu halı saha projemiz. İlçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
IznikUstaHalı Saha
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21