banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

İZNİK BELEDİYESİ-BELEDİYE ŞOFÖRÜ ÖMER MALKOÇ EMEKLİ OLDU

19.04.1998 tarihinde İznik Belediye Başkanlığında işçi (şoför) olarak göreve başlayan Ömer Malkoç emekli oldu. Belediyedeki çalışma hayatı boyunca birçok birim ve çalışmalarda görev aldı. Belediye de geçirdiği 22 yıllık süre zarfında kendisine verilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getiren Ömer Malkoç 27 Mayıs 2020 tarihinde emekliye ayrıldı.

Ömer Malkoç 22 yıl hizmet ettiği belediye hizmetinden ayrılırken yapmış olduğu açıklamada “Görev süremiz boyunca gerek İznik’te Belediye başkanlarımızın vermiş olduğu emirler ve yasaların ön gördüğü kanunlar çerçevesinde verilen görevleri hakkıyla yaptık. Uzun yıllar birlikte çalıştığımız arkadaşlarımdan ayrılmak oldukça zor. Görev yaptığımız süre içersinde İznik halkına en iyi hizmeti sunmayı ve mesai arkadaşlarımızla iyi ilişkiler içinde olmaya çalıştık. Bizlere destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Ayrıca bu plaketi bizlere layık gören İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta'ya çok teşekkür ediyoruz" dediler.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ise yaptığı konuşmada " İznik Belediyesinde 22 yıl hizmet etmiş Ömer Malkoç abimizi tebrik ediyorum. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şahsım, Belediyemiz çalışanları ve ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

1962 doğumlu ve 5 Çocuk babası olan Ömer Malkoç, Eski Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz'ın da bir dönem makam şoförlüğünü de yapmıştı. Onur Plaketini aldıktan sonra mesai arkadaşlarıyla tek tek vedalaşarak belediyeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21