Öne Çıkanlar Hamilelik Kestel SORUNLAR Yankı Karacebey
banner13

İZNİK BELEDİYESİ EMITT 2020’YE ÇIKARMA YAPTI

Medeniyetler Başkenti İznik'in Tarihi, Kültürel, Doğal Güzelliklerin Yanı sıra İznik Çini'sinin de tanıtıldığı stantta Başkan Usta, stanttı gezen ziyaretçilerle tek tek ilgilenerek İznik'in Tarihi hakkında bilgiler veriyor. 30 Ocak - 2 Şubat tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’de , 94 ülke ve 1201’e yakın kurum ve kuruluş yer aldı.

Tarihi ve Kültürel Değerleri, İznik Gölü, Doğal Güzellikleri ve İznik Çini görsellerin yer aldığı stantta, ayrıca LED ekranlarda İznik Tanıtım Video ve görselleri yer alıyor. İznik standını gezenler İznik Çinisine bir fırça atarak imzasını bırakmış oluyor.

23 yıl içinde Avrupa’nın en büyük turizm fuarı olmayı başarmış EMITT Fuarı, ilk iki yıl iç turizm ağırlıklı olarak gerçekleşmişti.Daha sonra uluslararası turizm camiasından katılımcıları da ağırlamaya başlayarak Türkiye’nin turizmdeki gelişimine katkı sağlayan fuar, bölgemizde turizmin canlanmasına yönelik önemli katkılar sunmaktadır. İznik'in Ulusal ve Uluslararası düzeyde tanıtıldığı fuarda İznik Belediyesi, Büyükçekmece TÜYAP 2. Salon A-476  nolu stantta yerini aldı.

Anahtar Kelimeler:
BursaIznik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.