banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

İznik Belediyesi işçilerine mesleki yeterlilik sınavı


Türkiye Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Türkiye Akreditasyon Kurumu ortaklığında ülke genelinde çıkarılan yasayla zorunlu hale getirilen Mesleki Yeterlilik Sınavı İznik Belediyesi bünyesinde başladı. Belediye bünyesinde sahada ve genel işçi kadrosunda çalışan personel yeterliliği konusunda sınava alınarak test ediliyor.


Mesleki Yeterlilik Sınavını geçen belediye personelleri Uluslar arası geçerliliği olan Mesleki Yeterlilik Belgesini almaya hak kazanacaklar. Mesleki yeterlilik belgesi sayesinde kişiler, ilgili meslekte yeterli bilgi ve beceriye sahip olduklarını belgeleme şansına sahip olacaklar. Mesleki Yeterlilik Sınavı, Türkiye Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun yetkilendirdiği belgelendirme kuruluşları tarafından kamera önünde yazılı ve uygulamalı olarak gerçekleşiyor.

Anahtar Kelimeler:
IznikMesleki Yeterlilik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21