Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

İZNİK GÖLÜ KORUMA BİRLİĞİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Orhangazi Belediyesi ve İznik Belediye’lerinin üyesi olduğu İznik Gölü Koruma Birliği yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.  Orhangazi Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve Birliğin Meclis üyeleri katıldı. İznik Gölü Koruma Birliği yeni dönem ilk meclis toplantısına birliğin en yaşlı üyesi Kani Mestanlar Başkanlık yaptı. Kani Mestanlar’ın yönettiği mecliste Başkan, 1.başkan vekili, 2. Başkan vekili ve kâtip üyelerin seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylama neticesinde Meclis Başkanlığına Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Meclis 1.başkanvekilliğine İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Meclis 2.başkanvekilliğine Emrullah Sözer, Kâtip üyeliklere ise Nurcan Polat ile Nimet Ercan seçildi.

 

ENCÜMEN VE KOMİSYON SEÇİMİ YAPILDI

 

İznik Gölü Koruma Birliği’nin diğer meclis gündem maddelerinin görüşülmesine birliğin yeni başkanı Bekir Aydın başkanlık etti. Yapılan gizli oylama sonrasında birliğin encümen üyeliklerine Selami Ekeman ile Halil Çakır seçilirken, Birlik Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Ergül Aydın, Salih Gönül, Kani Mestanlar, Oğuz Çetin ve İsmail Topuz seçildi.

2018 YILI KESİN HESABI VE FAALİYET RAPORUNA ONAY

Göl Belediyeler Birliği meclis toplantısında birliğin 2018 yılı faaliyet raporu ile 2018 yılı kesin hesapları birliğin oy birliği ile kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21