Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

İznik Gölü'nü Koruma Birliği toplandı

İznik Gölünü Koruma Birliği Eylül Ayı meclis toplantısının tek gündem maddesi olan 2021 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi ilk oturumda Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülmek üzere havalesi oy birliği ile kabul edildi. İznik Gölünü Koruma Birliği Eylül Ayı Meclis toplantısının 2. Oturumunda 2021 Mali Yılı Gelir –Gider Bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta “ İznik Gölünü Koruma Birliği Eylül Ayı Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. İznik Gölündeki suların çekilmesi çok ciddi anlamda görülmeye başladı. İznik Gölündeki su çekilmeleri ile ilgili araştırma çalışmalarımıza başladık. Gölümüzün gözle görülür seviyede sularının çekilmesi ile alakalı ben inanıyorum ki İznik olarak bizler elimizden geleni yaptığımız gibi Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın’da bu yönde çalışmalarını başlatarak tamamlayacaktır. İki Belediye ortak bir çalışma alanı oluşturularak İznik Gölü’nü eski seviyesine ulaştırmak için cabalarımız bu yönde olacaktır.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ İznik Gölünü Koruma Birliği Eylül Ayı Meclis Toplantımızı İznik Belediye Başkanımız Kağan Mehmet Usta ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. İznik Gölündeki suların çekilmesi İlçemizde daha fazla bir şekilde görülür seviyededir. Bizler İznik Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi olarak çalışmalarımızı tamamlayarak süreci Devlet Su İşleri Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığına giderek bu konuda kesin çözüm bulmak istiyoruz.  Gölümüzdeki su çekilmeleri ile ilgili hukuksal anlamda neler yapılabilir noktasında araştırmalarımızı başlattık. Bizler İznik Gölü çevresinde büyüdük ve gelecek nesillerimize de büyüdüğümüz gölü bırakmak istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaIznikIznik Gölü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21