Öne Çıkanlar NECMİ İNCE Engelsiz İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

İZNİK’TE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLER HAFTASI KUTLANDI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İznik Devlet Su İşleri Tesisleri’nde program düzenlendi. Programa İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda kişi katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu.

Din Görevlilerinin insan hayatındaki yeri ve önemi hakkında konuşma gerçekleştiren İznik Müftüsü Üzeyir Yavaş konuşmasında “1-7 Ekim tarihleri arasında icra edilen Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle ilçe müftülüğü olarak organize etmiş olduğumuz programa hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Dünya genelinde Diyanet İşler Başkanlığımıza bağlı İmamlarından, müezzinlerine, vaizlerinden, müftülerine, Kur’an Kursu öğreticilerimizden tüm başkanlığımıza bağlı birimler milletimizin doğumundan ölümüne kadar, sabahın seher vaktinden gecenin son saatlerine kadar mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Rabbim her birinden razı olsun” dedi.

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğinde İznik’te Cami Yapımı için katkıda bulunan hayırseverler ile emekli olan din görevlilerine ilçe protokolü tarafından plaket takdim edildi.Etkinliğe katılanlar program sonrasında kahvaltıda bir araya geldiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.