Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

İZNİK’TE ÇAT KAPI ZİYARETLERLE BAŞKAN HER YERDE

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın bir ilke daha imza atarak İZBİM görevlilerini sahada görevlendirmiş. İznik mahalle ve sokaklarını ev ev dolaşan yetkililer, sorunları, talepleri ve memnuniyetleri birebir yapılan çalışma ile sürdürüyor.

İZBİM çalışmalarına zaman zaman Belediye Başkanı Osman Sargın'da katılarak, Vatandaşların dertlerini, sorunlarını ve önerilerini dinleyerek yetkililere anında sonuçlanması için talimat veriyor. Son olarak Belediye Başkanı Osman Sargın ilçenin Boyalıca Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Ziyaretlerde vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olan sevgi ve hayranlıkları gözlerden kaçmadı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında" Şükürler olsun geldiğimiz günden bugüne kadar verdiğimiz sözlerin %99'unu tamamladık. Altyapı çalışmaların bitmesinin ardından üstyapı çalışmalarına geçtik. İlçemiz de 120 kilometrelik yolu yeniden dizayn ettik. Tüm bu çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımıza da gerçekleştirdiğimiz çat kapı ziyareteler ile duygu ve düşüncelerini alarak taleplerini değerlendiriyoruz. Şükürler olsun ki vatandaşlarımızdan güzel sonuçlar alıyoruz. Ekiplerimiz sahada yaptıkları çalışmaları ve verileri bizlere tek tek bildiriyor. Çözüm odaklı hareket ederek vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Boyalıca Mahallemizde de halkımızın doğalgaz talebini biliyoruz.2019 programı içerisinde bu mahallemizin de doğalgaz çalışması gerçekleştirilecek. Boyalıcalı hemşehrileririmiz ülkelerinin liderleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarını bizlere iletiyorlar. Kendilerine her daim dua ettiklerini belirtiyorlar. Allah onlardan razı olsun " dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaretlerde vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek, ilgili birim yetkilileri ile irtibata geçerek yerinde çözümler üretti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21