banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

KAFELER SOKAĞI ESNAFININ YÜZÜ GÜLÜYOR

ESNAF DOSTU BELEDİYE

Başkan Oktay Yılmaz’ın, projenin başından sonuna kadar kendileri ile istişareler gerçekleştirdiğini belirten Süleyman Balsüzen, “Başkanımız Oktay Yılmaz, sokağımıza geldikçe bizlere taleplerimizi sordu. Bizler de birkaç kere Belediye’ye gittik. Uygulanacak projeyi bize detaylı şekilde anlattılar. Bizler de kabul ettik. Sonuç olarak ortaya çıkan proje çok kaliteli. Akdemir Sokak, Yıldırım’ın marka sokağı oldu. Belediye Başkanımız hem Bursa’ya yakışır bir sokak yaptı hem de esnafı sevindirdi. Daha ne olsun… Benim işimin bereketi için bu çalışmaları yapan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan renovasyon çalışmalarıyla daha modern bir görünüme sahip olan Kafeler Sokağı’nın ilçe sakinlerinin güzel vakit geçirebilecekleri bir buluşma noktası olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Bizler şehrin görünümüne katkı sağlamak için ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize değer katacak projeler açısından Kafeler Sokağı da iyi bir örnek teşkil etmekte. Ben Akdemir Sokak’taki hemşehrilerime bereketli işler diliyorum. Pandemi süreci bittiğinde kafeler sokağımız inşallah eskisinden daha hareketli şekilde hizmet vermeye devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21