Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

KALBİSELİM DERNEĞİ ANKARA'DAN TAM NOT ALDI

Geçtiğimiz günlerde Ankara'dan  TC. İçişleri Bakanlığı  Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe Ok'da  Kalbiselim Derneğinin yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı yerinde  ziyaret etti.

Bu ziyaret esnasında  Kalbiselim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman İpekçioğulları TC.İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe Ok'a Dernek faaliyetleri ile ilgili  bilgiler alıp dernek faaliyetlerini anlattı.Bu çalışmalar yerinde gören TC.İçişleri Bakanlığı  Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe Ok Kalbiselim Derneğinin yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ve teşekkür etti.

Ayrıca Bursa'da Kalbiselim Derneğinin yaptığı çalışmalardan dolayı TC. İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr.Gökçe Ok  TC. İçişleri Bakanı Sn.Süleyman Soylu'nunda selamlarını getirdiğini ve çalışmalarından dolayı menun olduklarını iletti.

Yine Kalbiselim Derneğini Bursa'da da geçtiğimiz günlerde Bursa Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı başta olmak üzere ,Mustafa Bozbey ve Gazeteci Abdurrahman Uzun'da ziyarete edip Kalbiselim Derneğinin faaliyetlerinden ve çalışmalarıyla ilgili Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları'ndan bilgi aldılar .

Kalbiselim Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları bu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ve gelen misafirlerine çok teşekkür etti.


Ayrıca Kalbiselim Derneğine yardımda bulunan hayır severlere de çok teşekkür etti.


Başkan İpekçioğlu konuşmasında Bursa  şehrimizde ihtiyaç sahibi Yetim, Engelli ailelere hizmet verdiklerini dile getiren  "Kalbi Selim Derneği, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Göç İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa İlçe Kaymakamlıkları, AFAD, Kızılay, Bursa İl Müftülüğü, Bursa Kent Konseyi ve diğer birçok sivil toplum kuruluşu ile koordineli olarak ortak proje ve faaliyetler yürütmektedir." dedi.

Kalbi Selim Derneğine kayıtlı ihtiyaç sahibi 6000 aile (yaklaşık 30.000 kişi) bulunduğunu belirten başka Osman İpekçioğulları "Dernek olarak kimsenin Diline, Dinine, Irkina, Mezhebine,Siyasetine bakmaksızın yardım etmekteyiz. Bu İhtiyaç sahibi ailelere yaptığımız yardımın yanı sıra derneğimiz binasında 300 Suriyeli Yetim kardeşimiz bulunmaktadır. Babaları ya da Anneleri Suriye'deki iç savaşta şehit edilmiş yetim, öksüz çocuğumuza'da 4 yıldır değerler eğitimi verilmektedir.

Ramazan ayında da yardımlarına hızla devam Kalbiselim Derneği ay içerisinde 4bin aileye erzak, 1200 Yetim ve ihyta, sahibi cocuk giydirme,nakli yardım,kira desteği  ve faturalar (elektik,şu,doğalgaz )olmak üzere binlerce aileye destek verdiklerini söyledi.

Ayrıca Kalbiselim Derneği Başkanı Osman İpekçioğlu yürüttüğümüz bu faaliyetler ile hem mazlumların yarasına merhem olmaya, hem de devletimizin üzerindeki yükü bir nebze olsun hafifletmeye çalışıyoruz. Dernek binamız haftanın 7 günü 24 saat açık olmakta olup halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir.Ramazan ayında da bu yaptığınız hislerin daha fazlasına bize destek veren hayır sahiplerinin sayesinde yaptıklarını' söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21