Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

KALBİSELİM DERNEĞİ DEPREMZEDE MALATYALI ÇOCUKLARI UNUTMADI!

Bursa'da yardım ve hayır işlerinde öncü olan ve bu zamana kadar onbilerce aileye yardım eden ve örnek derneklerden birisi olan Kalbiselim Derneği yine örnek olacak bir projeye adım atıyor.Ülke olarak yaşadığımız deprem sonrası en çok zarar gören kişilerden birisi de çocuklar olmuştu. oldu.Bu kapsamda Kalbiselim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman İpekçioğulları Bursa'dan Malatya'daki 1000 çocuk için oyuncak seferberliği kampanyası başlattıklarını açıkladı.Ayrıca bu kampanyaya destek vermek isteyenlerin de kendilerine ulaşması gerektiğini ifade etti.Açıklamasında Ülke olarak zor günler geçirdiklerini söyleyen Başkan Osman İpekciogulları bu kötü günleride devlet ve millet olarak el ele en kısa zamanda aşacaklarını söyledi.

Ayrıca açıklamasına bu kampanyayı nasip olursa en kısa zamanda Malatya ilindeki çocuklarımız için yaptıktan sonra diğer İl'deki çocuklarımız içinde oyuncak seferberliği yapmayı düşündüklerini ifade etti ve şimdi çalışma zamanı diyerek tüm hayır severleri bu projeye destek vermeye davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.