Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

KALBİSELİM DERNEĞİ  YETİMLERİN KALPLERİNE DOKUNDU

Yaptıkları faaliyetlerle toplumun takdirini toplayan Kalbi Selim Derneğini, Bursa'da faaliyet gösteren Clup Bursa Modifiye Derneği yöneticileri ziyaret etti. Kalbi Selim'in faaliyetlerini medyadan takip eden milli yarışçı Berkay Besler'in yetimlere gönderdiği oyuncakları çocuklara hediye eden Modifi'ye Dernek Başkanı Gökhan Temel, milli ve manevi değerlere sahip çıkan Osman İpekçioğulları'na faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti. Besler'in bundan sonra her türlü desteğe hazır olduğunu da ileten Temel, Yönetim Kurulu üyeleriyle Milli Yarışçı'nın gönderdiği uzaktan kumandalı oyuncakları çocuklara verdi, yüzlerini güldürdü.

Clup Modifiye Dernek Başkanı Gökhan Temel, Kalbi Selim'deki çocuklara hediyelerini Osman İpekçioğulları ile birlikte verdi.

'YETİMLERE KUCAK AÇMAK AYRICALIKTIR'

Çocukların yüzünü güldürüp, sevindirdikleri için kendilerini şanslı dünyanın en şanslı insanı olarak gördüklerini söyleyen Clup Bursa Modifiye Dernek Başkanı Gökhan Temel, "Moral ve şefkat insanı ayakta tutan, zindeleşmesini sağlayan en önemli unsur. Ülkemize gelecekte katkı koyacak nesilleri gözetip kollamak hepimizin görevi.  Özellikle yetimlere kucak açmak kelimelerle ifade edilemez. Onlara ayrıcalıklı şefkat göstermek zorundayız. Modifiye derneği olarak bizler, Kalbi Selim'in faaliyetlerine omuz vereceğiz, destek olacağız" diye konuştu.  Kalbi Selim Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları ise her alanda duyarlılık adımlarını sıklaştırdıklarını kaydetti. İpekçioğulları, dernek olarak farkındalık meydana getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21