Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Karaca Türkiye’nin en sevilen markası oldu

Türkiye’nin en sevilen markalarının belirlendiği araştırmada, 22 farklı kategoride değerlendirme gerçekleştirildi. 3090 kişinin katılım sağladığı araştırma sonuçları, en sevilen markaların belirlenmesine yardımcı oldu. Farklı bakış açısı ve kendine özgü yaratıcı ürünleriyle dikkat çeken Karaca, kendi kategorisinde ilk sıraya yerleşti.

Katma değeri marka algısında ve kalitesinde gizli

Katma değerli tasarımlarla farklılaşma yaklaşımını benimseyen Karaca, kalitesini Ar-Ge çalışmalarıyla, piyasa algısını ise özgün fikirleriyle pekiştiriyor. Dünya markası olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Karaca, Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alarak hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Tasarıma ve markalaşmaya çok büyük önem veren firma, kullanıcılarına işlevsel ürünleri sunarken, katma değer de sunarak fark yaratıyor. Araştırmada, ilk defa değerlendirmeye alınan Sofra-Mutfak ve Züccaciye kategorisinin lideri olan Karaca, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.