Öne Çıkanlar Hamilelik BUSİAD Festival Akbaş GÜRSU
banner13

Karacabey Belediyespor devreyi lider tamamladı

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde namağlup liderliğini sürdüren Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, bu hafta da kazanmayı başardı. İlk yarının son maçında karşılaştığı İnegöl Belediyespor’udeplasmanda 3-0 mağlup eden efeler, ligin ilk yarısını zirvede bitirdi. Ligdeki ilk sezonunda çıktığı 10 maçın tamamını kazanan Karacabey Belediyespor’un, en yakın rakibi olan Aydın BüyükşehirBelediyesporile arasındaki puan farkı ise 7.

1.Lige koşuyor

Sezonun ilk yarısında yenik düşmeyen Karacabey Belediyespor, sezonun ikinci yarısında da bu başarısını sürdürürse, Türkiye Finallerine çıkıp ismini 1. Lige yazdırmak için mücadele edecek.

İnegöl Yeniceköy Spor Salonunda oynanankarşılaşmanın sonunda açıklama yapan Antrenör Mustafa Cengiz,“Ligde 10’da 10 yapan ve ilk yarıyı namağlup lider bitiren sporcularımızı gönülden kutluyorum. 2. yarıda da aynı başarıyı sürdürerek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek veplayoff’lara ismimizi yazdırmak istiyoruz” dedi.

Gurur duyuyoruz

Belediye Başkanı Ali Özkanda tüm oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ederek başarılar dilerken,“Karacabey Belediyespor olarak, futbolda olduğu kadar voleybolda da iddialı birmücadele sergiliyoruz. En yakın rakibine 7 puan farkla ilk yarıyı lider tamamlayan sporcularımızın, ikinci yarıda da aynı mücadeleye devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Takımımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaKARACABEYVoleybolLider
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.