Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Karacabey Belediyespor voleybolda dolu dizgin

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Karacabey Belediyespor, hafta sonu evinde ağırladığı Denizli Cavidil Spor’u 3-0 yenerek, şampiyonluktaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Karşılaşmayı tribünden izleyerek takıma destek olan Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan, voleybol takımının ligdeki başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, sporcu ve takım yöneticilerini tebrik etti.

Spor şehri Karacabey

Özkan maç sonrası yaptığı açıklamada, “İlçemizin ‘spor şehri’ olarak da anılması bizleri son derece mutlu ediyor. Spora verdiğimiz önemin sonuçlarını da bu galibiyetlerle alıyoruz. Ve Karacabey’imizi bu alanda da başarıyla anıyoruz. 4’te 4 yapan takımımıza, ilerleyen müsabakalarda da başarılar diliyorum” dedi.

Seriyi sürdürmeyi hedefliyor

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Cengiz ise “Lige çok iyi şekilde başladık. Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Bu maçtan da net bir skorla galip gelmesini bildik. İnşallah önümüzdeki hafta Kocaeli Dilovası’nda karşılaşacağımız Gebze Gençlik Hizmetleri maçı da bizim için 6 puan değerinde maç olacak. Kazanıp seriye devam etmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan Karacabey ekibi, ligin 5. haftasında Kocaeli’nde Gebze Gençlik Hizmetleri ile karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21