Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

KARACABEY'DE SIFIR ATIKLA SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEĞE PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirmeye hazırlandıkları “Sıfır Atıkla Sürdürülebilir Geleceğe’’ projesi kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile bir araya gelerek, konuyla ilgili istişarelerde bulundu.

Gerçekleşen görüşmede Başkan Özkan, projenin geldiği son durumla ilgili Dingin’e bilgiler verdi.

Dönüşüm ağına kırsal mahalleler de dahil ediliyor

Başkan Ali Özkan görüşmede yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı sıfır atık projesi kapsamında, ilçemiz aktif olarak faaliyetlerini gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bu kapsamda, tüm kamu, kurum ve kuruluşlarında sıfır atık yönetim sistemleri kuruldu. İlçe merkezine anlaşmalı firma tarafından kumbaralar konuldu. Aynı şekilde, bilindiği üzere ilçe yoğunluğunun önemli bir kısmı kırsal mahallelerde ikamet ediyor. Şimdi ilçe bütününü ele alan çalışma ile kırsal mahallelerimizde ikamet eden ve tarımla uğraşan halkımıza yönelik sıfır atık bilinci uyandırma ve sürdürülebilir ekolojik çevre için gerekli alt yapının kurulmasını sağlayarak, dönüşüm ağına kırsal mahallelerimizi de dahil edeceğiz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.