Öne Çıkanlar turizm KKTC psikoloji Atlet Akbaş
banner13

KARACABEY'DEKİ YATIRIMLAR KONUŞULDU

 Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ile bir araya geldi. 

Gerçekleşen görüşmede, büyükşehir belediyesi tarafından ilçede yürütülen çalışmalar ve projeler masaya yatırıldı.

Görüşmede, BUSKİ’nin içme suyu ve kanalizasyon programı detaylı bir şekilde ele alınırken, ilçede mevcut yapımı devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımlar da değerlendirildi. 

Karacabey faydalı hizmetler alıyor

Başkan Özkan, büyükşehir ile koordine halde Karacabey’in faydalı hizmetler aldığının altını çizerek, “Karacabey’imiz her alanda yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz görüşmede, alt yapıdan üst yapı çalışmalarına, sosyal yatırımlardan planlanan diğer projelere kadar pek çok alanda detaylı değerlendirme yapma imkânı bulduk. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve Genel Sekreter Ulaş Akhan’a ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.