Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

KARACABEY ULUSLARARASI YABAN HAYATI FOTOĞRAFÇILARINI AĞIRLAYACAK

Karacabey Belediyesi ve uluslararası fotoğraf sitesiBirdpx.com işbirliği ile gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,“Bizler, elimizdeki değerleri turizm anlamında değerlendirmek için çabalarken, bunu da işin doğasına uygun yapmaya çalışıyoruz. Hatırlanacağı üzere geçmişte yaptığımız Trakuş Fotoğraf Kampı büyük ses getirmişti. Bu kez de Uluslararası Kuş Fotoğraf sitesi Birdpx.com’un düzenleyeceği etkinlik, Karacabey’in tabiatının belgelenmesinde büyük rol oynayacak” dedi.

Farkındalığa katkı

Son hazırlıkları incelemek için önceki gün Karacabey’e gelerek organizasyon hakkında bilgi alan yöneticiler, Başkan Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek, kendisine‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Gerçekleşen görüşmede, Karacabey’in Türkiye’nin sayılı doğal güzelliklerine sahip olduğunu vurgulayan Birdpx ekibi, üyelerinin bu kamptan büyük heyecan duyduklarını ifade etti. Başkan Özkanda “Bölge tanıtımı ve farkındalığı için önemli bir etkinlik olmasının yanı sıra, bu kadar insanın Karacabey’de konaklayacak olması, esnafımız için de önemli’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.