Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

KARADENİZSİAD VALİ KÜÇÜK İLE BİR ARAYA GELDİ

BURSA – Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.


Heykel’de bulunan tarihi Valilik Binasında gerçekleşen ziyarette, KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzun, derneğin kuruluş amacına, yapısına ve hedeflerine dair Vali Küçük’ü bilgilendirdi.


Şubat ayında ülke ekonomisini güçlendirmek ve Karadeniz ile Bursa arasındaki yatırım imkânlarını artırmak amacıyla kurulduklarını belirten Uzun, şunları söyledi: “Kanun ve Yönetmelikler çerçevesinde,  sanayici, işadamı, üniversiteler, eğitim kurumları, mesleki kuruluşlar, bilim ve teknoloji uzmanları ile beraberce ticari, sınaî, sosyal ve manevi güç birliği içerisinde, küresel değişim ve gelişimleri yakından takip ederek, doyduğumuz şehir Bursa’mızda, doğduğumuz coğrafya Karadeniz’imizde ve ülkemizde hızlı kalkınma projelerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.”


Karadeniz’in yerleşim olarak dağınık bir yapısının olduğunu ve bunun etkisiyle göç edilen yerlerde Karadenizlilerin de dağınık bir yapıda olduklarını belirten Uzun, bunu ortadan kaldırmak ve birlik beraberlik içerisinde hareket etmek istediklerini belirtti. Hemşeri derneği olmadıklarının da altını çizen Uzun, “Herkes bireysel olarak güçlü bunu birleştirmek istedik. Hemşeri derneğinden farklı olarak ekonomi ağırlıklı faaliyetler yapıyoruz.” diye konuştu.


Ziyaret için teşekkür eden Vali İzzettin Küçük, KARADENİZSİAD’a çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.