Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

KAYIP GENÇLERİ YILDIRIM BELEDİYESİ ARAMA-KURTARMA EKİPLERİ BULDU

-KAYIP GENÇLERİ YILDIRIM BELEDİYESİ ARAMA-KURTARMA EKİPLERİ BULDU

 

-FİDYEKIZIK MAHALLESİ ERİKLİ YAYLA BÖLGESİ BÜYÜKBALIKLI DERESİ’NDE AİLELERİ İLE PİKNİĞE GİTTİKLERİ MESİRE ALANINDA KAYBOLAN SİNAN UYANIK VE GİRAY ÇELİK, YILDIRIM BELEDİYESİ ARAMA-KURTARMA EKİPLERİNCE 3 SAATLİK ARAMANIN ARDINDAN BULUNDU.

 

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, “İLÇEMİZDE HEM OLASI AFET DURUMLARINA HEM DE YAŞANMASI MUHTEMEL KAYIP VE KAZA OLAYLARINA ETKİN MÜDAHALE ETME AMACIYLA SÜREKLİ TEYAKKUZ KONUMUNDA BULUNAN YILDIRIM BELEDİYESİ ARAMA-KURTARMA EKİPLERİMİZ, KISA SÜREDE OLAY MAHALLİNE ULAŞARAK KOORDİNASYONU SAĞLAMIŞ VE ÜZÜCÜ BİR DURUM YAŞANMADAN KAYBOLAN GENÇ KARDEŞLERİMİZİN BULUNMASINA ÖNCÜLÜK ETMİŞLERDİR.”

 

-BAŞKAN EDEBALİ: “GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ TATBİKATLARLA HER AN OLAYLARA MÜDAHALE ETMEYE HAZIR KONUMDA BULUNAN EKİPLERİMİZLE TÜM VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN 7 GÜNÜN 24 SAATİ TEYAKKUZDAYIZ.”

Fidyekızık Mahallesi Erikli Yayla bölgesi Büyükbalıklı Deresi’nde aileleri ile pikniğe gittikleri mesire alanında kaybolan Sinan Uyanık (15) ve Giray Çelik (15), Yıldırım Belediyesi Arama-Kurtarma ekiplerince yapılan 3 saatlik aramanın ardından bulundu. Ormanlık alanda gezintiye çıkan gençler geri dönmeyince endişelenen aileleri, çevrede arama yaptıktan sonra Yıldırım Belediyesi Arama-Kurtarma ekiplerine çocuklarının kaybolduğunun bilgisini verdi. İhbar üzerine hızla bölgeye intikal eden ekipler, Jandarma Arama Kurtarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve polis ekipleri ile birlikte arama başlattı. Yapılan 3 saatlik detaylı arama faaliyeti sonrasında Yıldırım Belediyesi Arama-Kurtarma ekiplerince, 2 arkadaş ormanlık alanda bulundu. Sağlık durumları iyi olan Uyanık ve Çelik, ailelerinin yanına dönmek isterken yolu kaybedince kaybolduklarını söyledi.

‘UYANIK VE ÇELİK AİLELERİNE GEÇMİŞ OLSUN’

Doğal afetlerde, kazalarda ve kayıp vakalarında, profesyonel bir yaklaşım ile vatandaşlara en kısa sürede ulaşarak, emniyetli koşullara nakillerini yapmak adına ekiplerin 24 saat hazır olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizde hem olası afet durumlarına hem de yaşanması muhtemel kayıp ve kaza olaylarına etkin müdahale etme amacıyla sürekli teyakkuz konumunda bulunan Yıldırım Belediyesi Arama-Kurtarma ekiplerimiz, kısa sürede olay mahalline ulaşarak koordinasyonu sağlamış ve üzücü bir durum yaşanmadan kaybolan genç kardeşlerimizin bulunmasına öncülük etmişlerdir. Sinan ve Giray kardeşlerimiz ile Uyanık ve Çelik ailelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletirken, bir daha bu tarz olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Daha önce de kayıp ve kaza olaylarına başarıyla müdahale eden ekiplerimizi yürekten kutluyorum. Gerçekleştirdikleri tatbikatlarla her an olaylara müdahale etmeye hazır konumda bulunan ekiplerimizle tüm vatandaşlarımıza hizmet için 7 günün 24 saati teyakkuzdayız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21