Öne Çıkanlar İNCELEME Top ak gökmen Yankı
banner13

“KENTSEL DÖNÜŞÜM VE SÜREÇ YÖNETİMİ” KİTABI YAYINDA

Kentsel Dönüşüm ve Süreç Yönetimi’ kitabı çıktı

Kentsel dönüşümün tüm okuyucular tarafından anlaşılması ve mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla yayınlanan aynı zamanda bir eğitim kitabı kapsamındaki ‘Kentsel Dönüşüm ve Süreç Yönetimi’ kitabı gerek kentsel dönüşüm çalışmalarını yürütecek inşaat taahhüt firmaları için gerekse kentsel dönüşüm çerçevesinde yaşam alanlarını revize etmek isteyen kat malikleri için en kapsamlı baş ucu kitabı olma özelliği taşımaktadır.

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hamza Aygün, kitabında bir yandan geçmişten günümüze kentsel dönüşümün yaşadığı evreleri, kentleşme felsefesi ve yaşam alanları oluşturma noktasında insanlığın geldiği süreçleri ele alırken diğer yandan kentsel dönüşüm konusunda yaşanan sıkıntıları çözüm öneriyle birlikte yaşanmış somut hadiseler ışığında okuyucularıyla paylaşıyor.

İdeal Kentsel Dönüşüm

İdeal bir kentsel dönüşümün ve süreç yönetiminin nasıl olması gerektiği konusundaki yaklaşımında gerek yasal, gerek mevzuat ve gerekse uygulama süreç yönetimi açısından ele alıyor.

Tüm bu bilgi paylaşımlarında muhataplarını sıkmamak ve anlaşılır bir şekilde okuyucularına faydalı olabilmek adına akıcı, geliştirici ve bir o kadar da bilinçlendirici bir üslup kullanıyor.

Siz de kentsel dönüşümde yaşanan sorunların nedenlerini ve çözüm önerilerini merak ediyorsanız ideal bir kentsel dönüşümde kat maliklerinin ve inşaat & taahhüt firmalarının birlikte nasıl kazanabileceklerini öğrenmek ve geçmişte yaşanmış sorunları tekrardan yaşanmadan bitirmek istiyorsanız ‘Kentsel Dönüşüm ve Süreç Yönetimi’ kitabını mutlaka okuyun.

Kitaba gerek yazarın iletişim bilgilerinden gerekse tüm kitapçılardan temin edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
BursaKentsel Dönüşüm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.